five_efott

Five az EFOTT-on!

Mi a véleményed?
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1

A retro zene szerelmeseinek jó hírünk van! A Facebookon jelentették be a héten szervezők, hogy az egykor hatalmas népszerűségnek örvendő angol fiúbanda, a Five az EFOTT színpadán lép fel először hazánkban.  

Az együttes 1997-ben írta alá szerződését Simon Cowellel, akinek a nevét a legnevesebb tehetségkutatókból ismerhetjük (The X-Factor, American Got Talent, American Idol). Legnépszerűbb slágereik az Everybody Get Up, When The Lights Go Out és a Keep On Moving. Habár eredeti felállás (Scott RobinsonRitchie NevilleJ BrownAbs Breen és Sean Conlon) 2006-ban felbomlott, hárman közülük (Ritchie Neville, Scott Robinson, Sean Conlon) meglátogatják a Velencei-tó partját, hogy egy felejthetetlen bulit csináljanak a nyár végére.

Azonban nemcsak külföldi, hanem magyar előadók is gondoskodnak a nosztalgiázásról.  Zoltán Erika, a Groovehouse, a Kozmix, illetve Korda György és Balázs Klári repítenek el bennünket a régi szép időkbe. Szóval aki azt hiszi, hogy az idei EFOTT a Hajnal vagy a Mamma Maria nélkül fog eltelni, az nagyon téved. Mindezek mellett Dévényi Tibi bácsi és a Necc Party műsorai is pillanatok alatt visszavisznek bennünket 10-15 évvel ezelőttre.

Én nagyon várom már ezeket a bulikat, ugyanis lényegében ilyen típusú zenéken nőttem fel és rengeteg szép emléket felidéznek bennem.

Aki még gondolkodik, hogy mivel zárja le ezt a kicsit sem átlagos nyarat, annak bátran ajánlom, hogy látogasson el az EFOTT-ra, hiszen ahogy már korábbi cikkben említettem, ezen a fesztiválon a mulatós zenétől kezdve a legkeményebb rock- illetve elektronikus műfajig bármi megtalálható.

Ne feledjétek, csak szabadon!

Események linkje: Five

Esemény linkje: Korda György és Balázs Klári.

Forrás: rocktsar.hu

1 thought on “Five az EFOTT-on!

Comments are closed.