Euphoria

Mi a véleményed?
+1
+1
1
+1
1
+1
+1
+1
+1

2019-ben az HBO GO egy új, saját gyártású sorozatot mutatott be, az Euphoriát. Hatalmas népszerűségnek örvendhettek a készítők, az első évad rövid idő alatt meghódította a világot. A nézettség alapján egyértelmű volt, hogy a felkapott sorozatnak kell, hogy legyen folytatása. Még ebben az évben bejelentették, hogy lesz 2. évad, várhatóan 2020-ban. 

A történet egy 17 éves lányról szól, Rueról és a körülötte élőkről. A sztoriba ott kapcsolódunk be, hogy anyukája és a kishúga viszi haza a lányt a rehabról. 3 hónapot töltött ott a nyáron, miután túladagolta magát, amibe kis híján belehalt. Már egészen kiskorától kezdve komoly problémákkal küzdött, majd találkozott a kábítószerekkel és rabjukká vált. Az elvonó nem segített, továbbra sem akart felhagyni ezeknek a szereknek a használatával. Egészen addig nem, amíg meg nem ismerte Julest, aki akkor költözött a városba. Az új lánnyal nagyon hamar barátok lettek és egyre közelebb kerültek egymáshoz. A történet előrehaladtával megismerkedhetünk a többi karakter élettörténetével is. A részek elején röviden bemutatják egy-egy szereplő útját, honnan indult, és hogyan jutott el odáig, ahol most tart. Sötétebbnél sötétebb és fájdalmas dolgok derülnek ki, miközben a szálak lassacskán összefonódnak. Cenzúrázatlanul és tabuk nélkül mutatja be a mai generációk tinijeit, akik még csak a helyüket keresik ebben a világban. Próbálják felfedezni önmagukat, a szexualitást, a drogokat és mindazt, amit az élet adhat, vagy elvehet.

A tervek szerint idén érkezett volna a 2. évad, de sajnos a vírushelyzet közbeszólt. Találgatások mennek, hogy mire lehet számítani, azonban az bizonyos, hogy a démonaival és a múltjával küszködő Rue megpróbáltatásai még korántsem értek véget. A rendező azt nyilatkozta, hogy Lexi (Rue gyerekkori barátja) és Fez (a díler) karaktere nagyobb hangsúlyt kap, az ő történetük most fog igazán kibontakozni.  Képernyőre kerülnek új karakterek is, például Amy, aki egy drogfüggő sztriptíztáncos. A másik Ray, egy nem iskolázott, de jószívű fiatal és a harmadik a kívülálló és bajkeverő Darien, akinek szintén akadnak gondjai a tudatmódosító szerekkel. Számítani lehet rá, hogy ez lesz az utolsó évad, a lezárás, ugyanis kamaszokról szól a sorozat és a színészek már nem ebben a korban vannak, fiatalodni nem fognak. 

A csúszásának a rajongók nem örültek, ezért a rendezők előrukkoltak egy kétrészes különkiadással, ami a két évadot köti össze. Ezeket kevés emberrel vették fel a stáb védelme érdekében. A folytatás 2021 elején várható és reméljük, hogy nem tolódik tovább. 

Ti is nagyon várjátok már?