Takáts Gyula: Érdemes az egyetemistáknak ellátogatniuk Villányba!

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Július 9-10-én, egy kétnapos rendezvény keretein belül, megrendezésre került Villányban a 10. Rozé Fesztivál, közel 20 borászat és pincészet közreműködésével. A fesztiválozók élvezhették a különböző koncerteket (Soulwave, Brains, Made in B), gasztronómiai programokat, gyerekprogramokat, indulhattak buli-futóversenyeken (RozéMaraton, FutaVillány), de a főszerep egyértelműen a rozé boroké volt.

Természetesen a Pécsi Egyetemisták is ellátogattak a rendezvényre. Enci, az Egészségtudományi Kar Nagykövete, nemcsak a fellépőkkel és a fesztiválozókkal, hanem a Villányi Borrend ceremóniamesterével is beszélgetett. 

villány

Legújabb videónkban Takáts Gyula elmesélte Encinek a Villányi Borrend történetét, szót ejtett a Borrend szakmai és marketing hátteréről is, mesélt a kedvenc boráról, beszélt az elmúlt évek újításairól, és kifejtette, miért ajánlaná a Rozé Fesztiválon való részvételt a Pécsi Egyetemistáknak. 

„Azért javasolnám az egyetemistáknak, mert ide érdemes eljönni. (…) Csak a bor lehet, hogy kevés. Ehhez jó gasztronómia kell, szállás kell, és programok kellenek, műsorok. Ugye a mai fiatalok azt szeretik, hogy ha vannak műsorok. Természetesen ez a 4 dolog nagyon együtt jár és ezért érdemes idejönni.” – nyilatkozta Takáts Gyula, a Villányi Borrend ceremóniamestere

Ha Ti is szeretnétek finom borokat kóstolni szép környezetben, és különböző programokon, illetve koncerteken részt venni, látogassatok el Villányba, ugyanis októberben megrendezésre kerül a 33. Villányi Vörösbor Fesztivál. 

Ha tetszett a videónk és kíváncsiak vagytok, milyen helyekre látogatnak el még idén nyáron a Pécsi Egyetemisták Nagykövetei és Arcai, mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra!