Dominik búcsúzik a Pécsi Egyetemistáktól, de vajon ki lesz az ETK új arca?

Mi a véleményed?
+1
+1
+1
+1
+1
6
+1
+1
2

Kum Dominik a Pécsi Egyetemisták egyik oszlopos tagja a következő hetekben az új, szakmai kihívások sokasodása miatt búcsúzik a PEM olvasóitól, nézőitől!

Dominik a Pécsi Egyetemisták ETK Arcaként 2020. őszétől volt látható a kezdő csapat egyik oszlopos tagjaként minden social platformunkon, videóinkban!

 

Dominik nem csak a PEM oszlopos tagja, hanem az Egészségtudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának és a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának is. Mentőtiszt tanulmányai mellett rengeteg időt és energiát fordított arra, hogy a Pécsi Egyetemisták Arcaként hitelesen képviselje a saját karát és a mentőtiszt szakirányt magazinunknál, csatornáinkon.

“Mérhetetlen öröm és szomorúság cikázik bennem egyszerre. Megismerni új embereket mindig jó, de megismerni ezt a csapatot felbecsülhetetlen érzés. Meglepően sokat adott számomra a PEM, amitől most búcsúzom. Az egyre fokozódó járványhelyzetben előtérbe kell helyezem az önkéntes tevékenységet, hogy mihamarabb véget vethessünk a pandémiának. Emellett viszont egyre kevesebb időm maradt a Pécsi Egyetemistákra. Sajnos kevesebb mint amennyit bele szeretnék fektetni. Bár fájó a döntés, de úgy gondolom szükséges, hiszen, hogy a megfelelő szintet tudja képviselni a PEM, úgy aktív tagokra van szüksége. Remélem, hogy minél előbb meglesz az ETK arca és folytatódhat tovább a munka. Kívánok nektek sok erőt és kitartást, egy egy fáradt forgatási nap után is még rengeteg türelmet. Köszönöm nektek, hogy részese lehettem ennek az élménynek, köszönöm, hogy fejlesztettetek és több lehettem veletek!” – nyilatkozta Kum Dominik az ETK leköszönő arca

Dominik-pte-etk-uj-arc-pecsi-egyetemistak-magazinja
Ha szeretnél részt venni a Pécsi Egyetemisták munkájában, az Egészségtudományi Kar aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező tanulója vagy és nem riadsz vissza a kamerától, akkor az alábbi űrlapon várjuk jelentkezésed! (ETK/Kar Arca)

https://pecsiegyetemistakmagazinja.hu/jelentkezes/ 

A Stáb és a Szerkesztőség nevében köszönjük Dominik munkáját!