szex-es-new-york-hbo-max-just-like-that-kusnyer-anna-carrie-bradshow

Carrie Bradshaw és barátnői visszatérnek a képernyőre! – Just like that

Mi a véleményed?
+1
+1
2
+1
+1
+1
+1
+1

A Szex és New York (Sex and the City) rajongóinak csodás hírt osztott meg Sarah Jessica Parker a sorozat egyik főszereplője. A Carrie Bradshaw-t alakító színésznő egy instagram posztban bemutatott videóval jelentette be, hogy az emblematikus sorozat folytatódik az HBO Max jóvoltából.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SJP (@sarahjessicaparker) által megosztott bejegyzés

A sorozat első epizódját 1998-ban mutatta be az HBO, amely egészen 2002-ig futott. Az HBO végül két mozifilmmel is előrukkolt a sorozat befejezését követően, melyek nézettségi adataiból is látszódott, hogy a Szex és New York rajongók érdeklődése a sorozatbéli karakterek története iránt nem lankadt.

A most már ötvenes éveiben járó hölgyek új kalandjait, pasizásait a sorozat új címén láthatjuk majd: Just like that. A főszereplők közül Kim Cattrall már évekkel ezelőtt kijelentette, hogy nem hajlandó többé együtt dolgozni a színésznőtársakkal, így részéről biztos nem lesz folytatás. Ám úgy látszik az HBO mégis tovább görgeti a Bradshow-vonalat, Samantha nélkül.

A kiszivárogtatott információk alapján tíz részt rendeltek be az új sorozatból, melyek egyenként félórásak lesznek.

Az HBO Max saját gyártású produkciókért felelős vezetője Sarah Aubrey így lelkenedezett:

“I grew up with these characters, and I can’t wait to see how their story has evolved in this new chapter, with the honesty, poignancy, humor and the beloved city that has always defined them”

„Ezeken a karaktereken nőttem fel, alig várom, hogy lássam hogyan folytatódik őszinte, vicces és csipős nyelvű barátnők és az őket meghatározó város története.”

Kusnyér Anna a Művészeti Kar Arca, szeretett sorozatának visszatérésének hírére így nyilatkozott:

impresszumba-kusnyeranna-korben

Habár mindenki számára egyértelmű, hogy ez a sorozat és film nem a legmélyenszántóbb mégis kíváncsian várom, hogy hogyan térnek vissza a csajok. Én személy szerint néha szeretek elveszni a filmek hangulatában, segít kikapcsolni, odaképzelni magam egy picit. És hát ki ne szeretne New Yorkban élni egy picit, kipróbálni milyen a világ egyik legpezsgőbb városában dolgozni és szórakozni. Samantha azonban hiányozni fog. Ő egy izgalmas karakter volt, szerettem a humorát. Az volt a jó négyükben, hogy mindegyik más oldalról közelített meg egy férfi-női kapcsolatot. Alig várom, hogy debütáljon és megnézhessem. Nincsenek túl nagy elvárásaim, így valószínű inkább szórakoztató lesz mintsem tanulságos.

1 thought on “Carrie Bradshaw és barátnői visszatérnek a képernyőre! – Just like that

Comments are closed.