blahalouisiana_pecsi_egyetemistak_magazinja_mini_fishing_2021 (1)

Blahalouisiana a Minifishingen

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ahogy bizonyára már Ti is látjátok, beindultak a fesztiválok. Ugyan jelenleg még nem a megszokott tömeg van jelen rajtuk, de már így is szép számmal vesznek részt az emberek ezeken a rendezvényeken, hogy körülbelül egy év kihagyás után, újra meghallgathassák kedvenc zenekaruk koncertjét.

A Mini Fishing On Orfű fesztiválon a Blahalouisiana is a fellépők között volt, és Buci, a Pécsi Egyetemisták Arca meg is állította őket egy interjú erejéig.

A fiúk elmondták, hogy szuper jól érzik magukat Orfűn, ami mindig egy nagyon jó buli számukra, de így, hogy ennyi idő kihagyás után állhattak színpadra, még jobban élvezik, hogy itt zenélhetnek a közönségnek. A zenekar tagjai meséltek a nemrégiben kijött új számukról is, a történetéről. Azt is elmesélték, miről is szól a nóta, hiszen bár sokaknak úgy tűnhet, hogy az elmúlt év pandémiás helyzetéről, ez mégsem így van, és ennél sokkal spontánabb születésű zenéről van szó.

A székesfehérvári zenekar Tillával közös projektjükről, a Road Movie-ról is mesélt, aminek keretein belül a magyarországi zenészeknek a szülővárosukról, vagy annak számára kell egy dalt írniuk, ezzel is népszerűsítve a magyar városokat, tájegységeket. Ezek mellett elmondták, hogy szerencsére nekik is tele van a naptárjuk a nyárra, nem fognak unatkozni, és remélik, hogy minél hamarabb meg fogják szokni ezeket a fesztiválokat, hisz valljuk be, még nekünk is nagyon furcsa újra a régi életünket élni.

Ha érdekel Titeket a Blahalouisianaval készült interjú, akkor csekkoljátok videónkat: