Bikiniszezonra fel! Mutatjuk, melyek az idei nyár legtrendibb darabjai

Mi a véleményed?
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1

Egy korábbi cikkemben az idei nyár #musthave darabjait igyekeztem összegyűjteni nektek a ruhadarabok tekintetében. Említést tettem arról is, hogy a tavaszi divatra milyen hatással volt a vírushelyzet és mi várható a nyári hónapokban. A divat szerelmeseinek örömére – valamint minden ember örömére – a nyári szezont már zavartalanul élvezhetjük a jelenlegi állapotok alapján.

Az online vásárlás elkezdett háttérbe szorulni az üzletekben történő vásárlás javára. Egyre több üzlet, cég, márka próbálja – a hatályos szabályok mellett – vásárlóikat visszacsalogatni az üzletekbe, a koronavírus előtti helyzet visszaállítása érdekében. A korábbi online rendelésre buzdító intézkedések, valamint az online vásárlással kapcsolatos kedvezmények, leárazások helyett már inkább az üzletekben igyekeznek a fentebb említett cél okán nagy akciókkal, és akár online nem elérhető újdonságokkal a vásárlókat a valós térben aktivizálni.

#BIKINISZEZON

Elsősorban a női olvasókhoz szólnék most. Amikor meglátjuk ezt a két szót egyben, általában elsőre nem a szezon, nem a nyár, nem is a királyabbnál királyabb programok és emlékek jutnak eszünkbe, amelyek miatt imádjuk a nyarat, hanem a bikini, a testünk és a tükör. Mielőtt az idei #musthave bikiniket megmutatnám nektek, szeretnék egy dolgot leszögezni. A nyár az év legmelegebb időszaka, hosszabbak a nappalok és az éjszakák is, ezáltal nem véletlen, hogy ez a legalkalmasabb időszak a legsokszínűbb programok szervezésére és a legsokoldalúbb rendezvényeken való részvételre is. Hölgyeim, ne maradjunk le a rengeteg élményről azért, „mert idén sem jött össze a beachbody”! Nem titok, hogy minden embernek van olyan rész a testén, amely nem éppen a kedvence, amelyen változtatna, de az sem titok, hogy ilyen mindenkinek van legalább egy. Ha ezért nem járna egy nő sem strandra, akkor hamar bezárhatna az összes. Mindenki találhat magának az egyre bővülő kínálatokból olyan darabokat, amelyek neki tetszenek, komfortosak, illenek a testalkatához.

#STRANDRAFEL

Nem csigázom tovább a kedélyeket, nézzük is, hogy mik is az ígért divatos darabok.

  1. Egyrészes fürdőruhák. A kétrészes bikinik kedvelői is rabul eshetnek az idei nyáron – ha eddig még nem tették meg – az egyrészeseknek. Az ilyen típusú fürdőruháknak egyik előnye kétségkívül az alakformáló hatás, másrészt pedig nagyon jól kombinálhatók, és nemcsak a strandon viselhetők, hanem akár egy esti programon, egy partmenti sétához, vagy akár egy buliban is befutók lehetnek.

( Kép forrása: Calzedonia)

  1. Neonszínek, neonszínek mindenhol! A neon árnyalatok idén nemcsak a gardróbunk ruhadarabjait fertőzhetik (fertőzhették) meg, hanem a strandviseleteinket is. A kék, zöld, rózsaszín, sárga vagy a narancs neon árnyalataival biztosan nem lősz mellé a bikiniket illetően. Vessünk csak egy pillantást Kylie Jenner kétrészes szettjére! https://www.instagram.com/p/CAgHB8BnfKE/?utm_source=ig_embed
  2. Állatminták! Az állatminta olyan, mint a trópusi és a virágminta, ezek általában töretlenül a nyarak kedvencei, természetesen az árnyalatok, minták – nagysága, sűrűsége -, valamint az éppen divatosabbnak számító fazonok variálásával, változásával. Plusz tipp: ha nem tervezünk fejet ugrani a vízbe, hanem például napozásra vagy part menti koktélozásra készülünk, akkor az állatmintás bikinink, a megfelelő kiegészítőkkel kombinálva, az egyik legsikeresebb összeállítások lehetnek a másik nem szemszögéből!
  3. Pöttyök és csíkok. A pöttyös bikinik évről évre a közkedvelt minták között szerepelnek. A pöttyök elegáns, de egyben bohém és romantikus hatást is keltenek. A retro vonal szerelmeseinek pedig valószínűleg a kedvenc darabjai között szerepelnek ezek a felső és alsórészek, vagy egyberészesek a minta vonatkozásában. Ötlet: idén a bevállalósabbak kipróbálhatják a pöttyös és a csíkos darabokat kombinálva is!
EZT OLVASTAD MÁR?  Five az EFOTT-on!

( Kép forrása: Tezenis)

  1. Idén a flitterek szerelmesei is örülhetnek, ugyanis a flitterekkel ellátott alsó és felső részek is befutók lesznek! Tipp-trükk: a flitterekkel ellátott, akárcsak a nagyobb virágmintás vagy mellrésznél csavart, fodros darabok a kisebb adottsággal rendelkezők számára rendkívül előnyös!
  2. Jó hírem van! A fekete, a fehér és a földszínek idén is trendik lesznek. Ezek azok a színek, amelyek általában mindenki bikinitárában megtalálhatóak. Az ilyen egyszínű és akár egyszerűbb darabok könnyen és jól kombinálhatók akár egymással, akár a kiegészítők tekintetében is. A földszínek közül a csokibarna szín örvendhet nagy népszerűségnek idén.

Összeállításom elsősorban az idei trendinek számító színek és a minták figyelembevételével készült, véleményem szerint ugyanis a fazonok (szivacs nélküli háromszög alakú, szivacsos háromszög alakú, pánt nélküli cső bikinik, topos bikinik, push-up bikinik, brazil alsós bikinik, egyberészes bikinik stb.) inkább egyén, mintsem divat függőek. Szinte minden évben változik a trend, hogy éppen melyik fazon számít divatosabbnak, de semmiképp se ez a tényező alapján vásároljunk, inkább részesítsük előnyben azokat a darabokat, amelyekben komfortosan és jól érezzük magunkat.

Nektek mik az idei befutó darabok?

Kiemelt kép forrása: https://stylecaster.com

1 thought on “Bikiniszezonra fel! Mutatjuk, melyek az idei nyár legtrendibb darabjai

Comments are closed.