autosmozi-nyilik-budapesten-arkad

Autósmozi nyílik a pesti Árkád tetején!

Mi a véleményed?
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1

Budapesten, az ÁRKÁD Bevásárlóközpont tetején nyílik a PANAM autósmozi! A koronavírusjárvány szülte helyzetben márciusban bezártak a mozik is, így azóta nem ülhettünk be egy jó mozifilmre. Elhalasztásra került március óta több tucat jobbnál jobb film premierje, mint például a Még hiszek benned, Az ifjú Ahmed  vagy a Kémecském.

Most viszont, ha van neked, a haverodnak, nagyidnak, barátnődnek, pasidnak jogosítványa és bepattantok a kocsiba, akkor ismét mozizhattok egy jót az ÁRKÁD tetején. Június 13-tól a 60-as évek amerikai autósmozi hangulatába csöppenhetünk az árkádtetőn.

Az első vetítések között lesz látható A nagy Gatsby a Bohém Rapszódia, a Toy Story és az én egyik személyes kedvencem is a Három óriásplakát Ebbing határában.

A kényszer szülte az ötletet, mivel szerettük volna, hogy meglegyen a biztonságos szórakozás lehetősége ebben az időszakban is. Emellett a nosztalgikus moziélményt is visszahozzuk, aki volt már autósmoziban, az ismeri ezt a különleges hangulatot. Igyekszünk hosszútávon stabilan fenntartani az autósmozit, és lehetőség szerint vidéken is bővülnénk.

– nyilatkoztaRácz László projektmenedzser

Fontos tudni, hogy a jegyár megfizetésével 1 autó behajtása biztosított, függetlenül a benne ülő személyek számától (a láthatósági viszonyok miatt max. 2 fő javasolt). A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Parkolásnál be kell tartani a mozimester utasításait. Behajtás csak személyautóval lehetséges. A hangot FM hullámon sugározzák, amit a rádiókészüléken lehet beállítani. Ételt és italt a helyszínen, online is tudsz az autódba rendelni. További infók a panam.hu weboldalán.