AdvenTTKalendárium

Mi a véleményed?
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1

Mi jut először az eszedbe, ha azt hallod, hogy december? Bizony, elég sok lehetőség ötlik fel az ember fejében gondolatként: karácsony, mézeskalács, vizsgaidőszak, advent, és még sorolhatnánk. De maradjunk most az adventnél.


Gyerekkorunkban ebben az időszakban mindenkinek ott volt az ablakban az a finomságokkal töltött dobozka, amelyet nem falhatott fel azonnal, türelmesnek kellett lennie, végtére is miről szól az advent, ha nem a várakozás időszakáról? Talán most, idősebb fejjel már nincs ez a fajta meglepetésekkel teli csomag a kívánságlistán, de egy nagyszerű kezdeményezés mégis visszacsempészi a napjainkba a nosztalgikus élményt. Ez az advenTTKalendárium!

Múlt vasárnap volt advent első vasárnapja, így a TTK Hallgatói Önkormányzata meg is tette első lépését az ünnepi hangulat megteremtéséért.. Minden nap megnyílik egy hagyományos kalendáriumhoz hasonló ablakocska, amely meglepetéseket rejt virtuális formában. Idén nem valósítható meg a megszokott ünneplés, de ennek ellenére ez a kezdeményezés összehozza a hallgatókat, illetve mindenkit, akik egy kis karácsonyi életérzésre vágynak.
Az első ablakocska egy jótékonysági akció lehetőségét rejtette, de vajon mi lehet a többiben? Ha kíváncsi vagy, ne felejts el rápillantani erre a linkre: https://www.ttk.pte.hu/advent
Megéri, hidd el!