pecsi-egyetemistak-spotify-kusnyer-anna

A Pécsi Egyetemisták már a Spotify-on is! 

Mi a véleményed?
+1
+1
1
+1
3
+1
+1
+1
+1

A mai napon, azaz 2021.01.23-án a Pécsi Egyetemisták elindultak a Spotify-on, azzal az elképzeléssel, hogy minden #pécsiegyetemista azt hallgathassa, amit igazán szeretne. Legyen szó bármilyen témáról, a Pécsi Egyetemisták megtalálják azt, ami a leginkább passzol a hangulatodhoz. Lejátszási listák sokaságával készülünk számotokra hiszen, mint ahogy az instagram oldalunk szavazásából is kiderült, szeretnétek, hogy feldobjuk a mindennapokat pár ütős dallammal. Ha ti is szeretnétek befolyásolni, hogy milyen számok kerüljenek a lejátszási listáinkba, illetve, hogy egyáltalán milyen listákat hallgatnátok szívesen, kövessetek minket az instagram oldalunkon is és akár írjatok nekünk bátran!

Az első gyűjtemény, amit meghallgathattok a spotify-unkon motivációt adhat egy jó kis futáshoz, vagy bármilyen edzésformához. A futás egy igazán nehéz sport, melynek tökéletes kiegészítője a zene. Segíthet a ráhangolódásban, hogy eltereld a gondolataidat arról, hogy fáradsz, illetve segít a koncentrálásban. És, hogy melyik számot szeretnéd a leginkább pörgetni az edzésed időtartama alatt? Az irányítás a TE kezedben van.

Alapvetően azért szeretek futni, mert ad egy egészen nagy küzdés érzetet. Csökkenti a stresszt, ami nap szinten ér, valamint jobban is alszom tőle. A zene segít, hogy kitartsak. Zenészként gyakran képzelem magamat abba a szituációba, hogy a színpadon énekelek és táncolok, egy fuldokló előadás viszont nem mutat jól. Így próbálom magamat tartani. Zene nélkül abszolút nem tudnék futni. Mivel az alapvető érzéseimet is a zenével tudom legkönnyebben kifejezni es a legalaposabban így futás közben is olyan zenét hallgatok, ami hajt, hogy csináljam tovább és jobban, keményebben. Kifutom a haragomat, a bánatomat, de ha örülök valaminek akkor is nagyon motivált leszek hirtelen egy jó futásra. Nálam nem működik, hogy azért megyek mert “muszáj” vagy mert fogyni lehet tőle.

– nyilatkozta Kusnyér Anna a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának Arca. 

EZT OLVASTAD MÁR?  Welcome Back! Újra kinyitnak a konditermek! – Interjú Pocsai Rékával

Ha ti is szeretnétek egy jót futni egy igazán remek lejátszási listára tartsatok velünk, és kövessétek a spotify fiókunkat is!