3+1-facebook-csoport-legjobbak

3+1 Facebook csoport NEKED!

Mi a véleményed?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ebben a cikkben felsorakoztatjuk azokat a Facebook csoportokat, amikben megéri tagnak lenni. Akár szórakozásból, akár unaloműzőnek is kiválóak ezek a csoportok, de akár még számunkra értékes és hasznos dolgokba is belefuthatunk. Lássuk!

#vegyélhazait

https://www.facebook.com/groups/689937331776571/

#vegyélhazait otthon, a kanapédon ülve, és támogasd azokat a magyar kisvállalkozásokat, alkotókat, akik most, a járvány idején, az önkéntes karanténnal és nyitvatartási korlátozásokkal igencsak nehéz helyzetbe kerültek…” – így indul a csoport bemutatkozó szövege. Most, hogy a korlátozások kezdenek feloldódni és az élet kezd újra visszatérni a megszokott kerékvágásba, a csoport még mindig virágkorát éli. Most (júniusban) három hónapja, hogy létrejött ez a közösség, naponta átlagosan 300-400 új bejegyzést osztanak meg a tagok.  Festményektől, rajzoktól kezdve egészen az egyedi csempékig, bútorokig, ékszerekig vagy ruhadarabokig mindenféle magyar emberek által készített tárgyakkal találkozhatunk.

Legjobb 3+1 Facebook csoport_cikkbe1

A csoport jelenleg 321 305 taggal rendelkezik, nem csoda, hiszen itt kortól, nemtől, munkahelyi pozíciótól és igazából mindentől függetlenül találkozhatunk olyan árukkal, amelyek érdekelhetnek minket. Ha vásárlásra nem is adnánk a fejünket, akkor a rengeteg egyedi ötletet nézegetve nekünk is eszünkbe juthat valami, melyet akár a két kezünkkel is meg tudunk csinálni otthon. A csoportnak már weboldala is van, szóval ha nem szeretnénk csatlakozni, ott is nyugodtan tudunk böngészni, miután regisztráltunk. Egyedüli hátránya az, hogy a magyar termékeket meg kell fizetni és az árak tudnak nagyon magasak is lenni. De mind tudjuk, hogy fontos támogatni a magyar kisvállalkozásokat, szóval tegyünk így és #vegyélhazait!

Csodahelyek Magyarországon

https://www.facebook.com/groups/csodahelyek.magyarorszag/

Ez a csoport már négy éve adja a jobbnál jobb ötleteket a tagoknak, hogy hogyan és persze hol lehet és érdemes legjobban eltölteni a szabadságot, iskolai vagy nyári szüneteket, esetleg egy hosszúhétvégét vagy egyszerűen egy szabad hétvégét. A közösség tagjai képekkel, élménybeszámolókkal és tippekkel látnak el bennünket, így tudunk mérlegelni és dönteni a szebbnél szebb csodahelyek közül. A tagok száma jelenleg 246 063, amely folyamatosan bővül, így szinte biztos, hogy mindenki megtalálja a szívének kedves helyet vagy programot. Lehet, hogy tőled pár kilométer távolságra olyan túrahelyek vagy programlehetőségek is akadnak, amikről nem is tudtál. A csoportban nem hotelek, apartmanok és szálláshelyek végtelen kínálatát kell elképzelni, de ha ilyen igényünk támadna, arra is van megoldás! A csoportnak létezik egy testvércsoportja is, hasonló elképzelés alapján: Csodaszállások.

úgy csinálunk, mintha 2007-2012 lenne

https://www.facebook.com/groups/mintha/

Nos, elsőre én is ferde szemmel néztem ezt a csoportot, mikor bevettek. Ha végiggörgeted a bejegyzéseket, mintha egy időutazáson vennél részt. A tagok tényleg olyan posztokat osztanak meg, melyeket mi már „felnőtt” fejjel szégyenkezve törölnénk le az adatlapunkról. Az egész csoport egy jóleső nosztalgia azokból a korokból, mikor az emberek még „megbökték” egymást a Facebookon és minden képen meg voltak jelölve barátaik jóvoltából. A posztok nagy része rég elfeledett játékokról, gyermekműsorokról, idézetekről és az emojik megjelenése előtt használatos „hangulatjelekről” szól. Rengetegszer volt olyan alkalom, hogy valamilyen műsorról vagy internetes játékról el is felejtettem, hogy egyáltalán létezett és egy kósza bejegyzés juttatta eszembe, hogy azta, hát ilyen is volt! A tagok véresen komolyan veszik, hogy a 2007-2012-es hangulat fennmaradjon, azonban arra is van lehetőség, hogy a „jelenből” posztoljuk, az OOC (Out Of Character) kifejezéssel. A csoportba igazából születési kortól függetlenül bárkit felvesznek, de én személy szerint leginkább az 1990 és 2001 közötti születésűeket biztatnám, hogy lépjenek be.

+1: PEPCO-FAN

https://www.facebook.com/groups/713727672142295/

Azért került ez a csoport a +1-es kategóriába, mivel ez egy kicsit különbözik a fentiektől, hiszen ez már egy létező márkától indult ki és ezt a brandet népszerűsíti. Szerintem nem én vagyok az egyedüli, aki teljesen odáig van a Pepco-s termékekért, ezt mutatja a csoport tagszáma is, hiszen 164 869 büszke felhasználó tagja a közösségnek. A csoport céljai közé tartozik a tagok közötti adás-vétel, akciók és termékvélemények megosztása, egymás segítése, ötletek és gondolatok egymással való megbeszélése. Rengeteg inspirációt lehet innen gyűjteni a lakás dekorálásához, elsőre használhatatlannak tűnő tárgyak átalakításához. A Pepco azért élvez ekkora népszerűséget hazánkban, mivel többféle terméket forgalmaznak – gondolok itt a felnőtt és gyermekruhákra, játékokra, lakberendezési cikkekre – és ezek az árucikkek néha tényleg nevetségesen alacsony árakon kaphatóak és igazán drága árakat nem is használnak az üzletben. Kitérve a minőségre, a vélemények eltérőek, személy szerint én még nem csalódtam. De a PEPCO-FAN csoport segítségünkre lehet ilyen téren is. Akinek felkeltette érdeklődését az üzlet, annak javaslom, hogy töltse le a hivatalos applikációt is.

1 thought on “3+1 Facebook csoport NEKED!

Comments are closed.